شیره انگور رقیق

شیره انگور رقیق فواید سلامتی دارد، در درجه اول به دلیل محتوای بالای مواد مغذی و آنتی اکسیدانی که دارد. آنها ممکن است برای چشم، قلب، استخوان ها و موارد دیگر مفید باشند.

مردم هزاران سال است که شیره انگور کشت کرده‌اند، از جمله چندین تمدن باستانی که به دلیل استفاده از آن در شراب‌سازی مورد احترام بوده‌اند.شیره انگور همچنین یک میان وعده سریع و خوشمزه است که می توانید در خانه یا در حال حرکت از آن لذت ببرید.

شما می توانید آنها را در رنگ های مختلف از جمله سبز، قرمز، سیاه، زرد و صورتی پیدا کنید. آنها به اشکال مختلف نیز وجود دارند، از کشمش گرفته تا ژله و آب میوه. انواع دانه دار و بدون دانه نیز وجود دارد.

شیره انگور فواید زیادی برای سلامتی دارد که در درجه اول به دلیل محتوای بالای مواد مغذی و آنتی اکسیدانی آن است.

در اینجا 16 مزیت اصلی شیره انگور برای سلامتی آورده شده است.

شیره انگور رقیق

میلوش لیوبیچیچ/استاکسی یونایتد
1. پر از مواد مغذی
شیره انگور دارای چندین ماده مغذی مهم است. فقط 1 فنجان (151 گرم) شیره انگور قرمز یا سبز فراهم می کند (1 منبع معتبر):

کالری: 104
کربوهیدرات: 27 گرم
پروتئین: 1 گرم
چربی: 0.2 گرم
فیبر: 1.4 گرم
مس: 21 درصد از ارزش روزانه (DV)
ویتامین K: 18 درصد از DV
تیامین (ویتامین B1): 9٪ از DV
ریبوفلاوین (ویتامین B2): 8 درصد DV
ویتامین B6: 8 درصد از DV
پتاسیم: 6٪ از DV
ویتامین C: 5٪ از DV
منگنز: 5 درصد از DV
ویتامین E: 2٪ از DV
همانطور که می بینید، شیره انگور یک منبع غنی از مس و ویتامین K است. مس یک ماده معدنی ضروری در تولید انرژی است، در حالی که ویتامین K برای لخته شدن خون و استخوان های سالم حیاتی است.

شیره انگور همچنین مقادیر خوبی از ویتامین های گروه B مانند تیامین، ریبوفلاوین و B6 را فراهم می کند. هم تیامین و هم ریبوفلاوین برای رشد و نمو مورد نیاز هستند، در حالی که B6 عمدتاً برای متابولیسم پروتئین مورد نیاز است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *